Wij zijn Suzanne van de Velde en Michael Grosze Nipper, beide woonachtig in de Haarlemmermeer. In de loop der tijd hebben wij ons ontwikkeld door vaak en veel te oefenen, te leren door gemaakte fouten en bovenal door kennis op te doen bij ervaren fotografie- en videoprofessionals. Ook hebben we uiteraard de nodige cursussen, workshops en opleidingen gevolgd binnen ons vakgebied.

 
Binnen het bedrijf houdt Suzanne zich bezig met de fotografie waarbij zij de beschikking heeft over meerdere body's en lenzen. Ook heeft zij een kleine studioruimte ter beschikking, met name voor productfotografie.
Michael is gecertificeerd dronepiloot (A1, A2, A3) en neemt de videoproductie voor zijn rekening. Voor het kunnen maken van dronebeelden is een vooraf te bespreken gedetailleerd plan nodig.


Wij houden ervan om zo natuurlijk mogelijke foto's en video's te maken, dit door zo minimaal mogelijk te regisseren. De spontane momenten pakken en mens en dier zo vastleggen als ze werkelijk zijn is voor ons een uitdaging die we graag aangaan. 

Uiteraard doen we aan nabewerking om onze diensten net even wat extra's te geven, zonder hierbij de realiteit en de natuurlijke kleuren uit het oog te verliezen. Subtiliteit en professionaliteit staan hierbij hoog in het vaandel en dit is ook wel te zien aan onze resultaten.


Contact:

Email: info@2bseen.eu
Suzanne: 06-55723729
Michael: 06-53642005

KvK: 86686380
BTW-id.: NL864049067B01

Privacyverklaring


Algemene Voorwaarden
©2022 Copyright All Rights Reserved
 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram