Gezins- en/of familieportret(ten)

Bij gezins- en familieportretten is het vaak even puzzelen hoe we de beste compositie krijgen. We bespreken jouw wensen en kijken wat gezien de omstandigheden ter plekke (licht, ruimte etc.) mogelijk is.

Vooraf vragen wij je goed na te denken over de (kleur) kleding en de achtergrond. Hierin is veel mogelijk en dit bepaalt in belangrijke mate waar de foto's gemaakt zullen worden. Vaak fotograferen we bij/in het huis van de familie of op een geliefde (buiten-)locatie.

Bruiloften en/of andere evenementen

Het komt maar al te vaak voor dat trouwreportages ouderwets, overduidelijk geposeerd en erg standaard zijn. Dit kan ook anders! Met onze trouwfoto’s vertellen we het verhaal zoals jullie dag écht was. Vol met liefde, humor en onverwachte momenten. Als je aan jullie bruiloft denkt weet je één ding zeker, voor jou geen strakke planning vol met verplichte fotomomenten en eindeloos poseren voor de camera. Voor jou moet je trouwdag vooral een relaxte en ontspannen dag zijn met ruimte voor verrassende gebeurtenissen en zelfs een beetje chaos. Chaos?! Wat maakt het uit! Voor jou hoeft de bruiloft niet tot in de perfectie te zijn uitgevoerd zoals de ‘eeuwenoude etiquette’ ze voorschrijft. Het leven is niet perfect, waarom krampachtig proberen om je bruiloft dat wél te laten zijn? Als iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat dan is jullie dag meer dan geslaagd! Wij leveren hier maar al te graag onze bijdrage aan.

Portretten

 Een duidelijke profielfoto voor op social media, Linkedin of je (zakelijke) website, je kunt tegenwoordig eigenlijk niet meer zonder. Wij maken graag je (zakelijke) portret voor je, spreken van tevoren goed met je door wat je wensen zijn en leggen uit wat we precies gaan doen. Hierbij doen we ons uiterste best om je op je gemak te stellen als je gaat poseren voor onze camera, want voor de meeste mensen is een portretshoot iets wat best spannend is en dat begrijpen we als geen ander. Naast profielfoto's kun je ook bij ons terecht voor een zwangerschapsshoot of vriendenshoot. Een portretshoot kan zowel binnen (bijvoorbeeld bij jou thuis) als ergens op een geschikte plek buiten gedaan worden. Bij voldoende licht is het niet nodig met studio- cq. daglichtlampen te werken, maar binnenshuis zal het vaak wel nodig zijn. We hebben de beschikking over daglichtlampen die we gemakkelijk mee kunnen nemen om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Bedrijven

Heb je een bedrijf en ben je op zoek naar een fotograaf voor je producten, een sfeerimpressie van je huisstijl of showroom, iemand die een shoot kan doen van modellen die je nieuwe collectie showen op een passende locatie, of wil je gewoon een mooie vergroting van een creatieve foto van je bedrijfspand/showroom? In overleg bepalen we wat je wensen zijn en gaan we na een geaccepteerde offerte voor je aan de slag.
Hierboven alvast een impressie van door ons gemaakte foto’s op dit gebied, een uitgebreidere portfolio is te bekijken op onze Facebookpagina of Instagram. Neem voor meer informatie  of het afstemmen van een eventuele opdracht gerust contact met ons op via het contactformulier.

Auto, vliegtuig en boot

Ook voor foto's van auto, vliegtuig of boot ben je bij ons op de juiste plek. Professionele foto's en video gemaakt door een foto- en/of videograaf met veel passie voor auto's, vliegtuigen en boten. Zo wordt je voer- of vaartuig perfect in beeld gebracht. 

Woningfotografie

 Wij kunnen je woning naast de "standaard" manier op verschillende manieren fotograferen zodat de woning zich direct onderscheidt van de vele andere te koop staande huizen. Zo maak je als makelaar of eigenaar een verpletterende eerste indruk op de bezoekers van Funda, je eigen website of social media. 


 Contact:

Email: info@2bseen.eu
Suzanne: 06-55723729
Michael: 06-53642005

KvK: 86686380
BTW-id.: NL864049067B01


Privacyverklaring


Algemene Voorwaarden
 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram